• Stange

  • Skyet
  • 15 °C
  • Hamar

  • Skyet
  • 17 °C
  • Brum.dal

  • Skyet
  • 16 °C
  • Sjusjøen

  • Skyet
  • 10 °C

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan HedmarksRadioene AS samler inn og bruker personopplysninger på nettstedet hamarradioen.no.

HedmarksRadioene AS (Org. nr. 995819570), ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på hamarradioen.no
Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med kontaktskjemaer. Behandlingsgrunnlaget er normalt samtykke fra den enkelte.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Våre informasjonskapsler hjelper oss til å:

* Lage en nettside som fungerer godt for deg og andre brukere
* Forbedre hastigheten og sikkerheten på nettsiden
* La deg dele i sosiale medier
* Kontinuerlig forbedre nettsiden for deg

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig, sensitiv eller identifiserende informasjon. Vi deler heller ikke data med tredjepart. Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser – i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Publiseringsløsningen
Publiseringsplattformen vi bruker, WordPress, benytter informasjonskapsler for å lagre innstillinger for brukere som logger inn i systemet. Dersom du logger inn i WordPress settes informasjonskapsler for å huske dine innstillinger og gjenkjenne deg neste gang du besøker siden. Det lagres kun informasjon om innloggede brukere i disse kapslene, og de deles ikke med tredjeparter.

Tavla

Når du fyller ut utfyllingsformen til Tavla så sendes all informasjon du har lagt inn i feltet direkte til en e-postboks hos oss. Informasjonen du har lagt inn blir også lagret i et system kalt Flamingo som gjør det mulig for oss å lese informasjonen du har lagt inn på vårt innloggede område her på hamarradioen.no. Informasjonen som lagres via Flamingo er din IP-adresse i tillegg til dato og tidspunkt for innsendelsen. Informasjonen brukes utelukkende kun til vår arrangementskalender Tavla på radio. Vi bruker ikke opplysningene til andre ting.

Kontakt oss

Når du fyller ut utfyllingsformen på Kontakt oss-siden så sendes all informasjon du har lagt inn i feltet direkte til en e-postboks hos oss. Informasjonen du har lagt inn blir også lagret i et system kalt Flamingo som gjør det mulig for oss å lese informasjonen du har lagt inn på vårt innloggede område her på hamarradioen.no. Informasjonen som lagres via Flamingo er din IP-adresse i tillegg til dato og tidspunkt for innsendelsen. Informasjonen brukes utelukkende kun til vår kontakt med deg i forbindelse med din henvendelse. Vi bruker ikke opplysningene til andre ting.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Facebook Like Box som er lokalisert på nettsiden tilhører Facebook og da gjelder reglene hos Facebook for behandling av personopplysninger.

Disse nettstedene kan samle inn data fra deg, bruke informasjonskapsler eller annen sporinginformasjon fra tredjepartskilder, og overvåke din samhandling med det innebygde innholdet, samt spore din samhandling med det innebygde innholdet dersom du har en konto og er innlogget på det nettstedet.

Analyse

Vi bruker Count Per Day til å føre besøksstatistikk på HamarRadioen. Denne informasjonen lagrer ikke noe personlig informasjon om deg utover hvilken IP-adresse du kom fra, hvilken nettleser du brukte og på hvilket operativsystem du besøkte oss. Denne informasjonen bruker vi til å se hvor mye aktivitet det er på nettsiden og for å kunne potensielt forbedre din opplevelse av våre nettsider.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingen av dine opplysninger med andre enn de som tidligere er opplyst.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Din informasjon lagres i utgangspunktet i ubegrenset tid til vi nullstiller våre systemer.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Dersom du ønsker å vite mer om hva vi har lagret om deg, ber vi deg ta kontakt med webmaster, så kan vedkommende bistå videre i forbindelse med uthenting av vår loggførte informasjon om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

HedmarksRadioene AS
Kaffegata 5
2270 FLISA

Bjørn-Martin Brandett
E-post: brandett@solorradioen.no